Wij heten Business Post Oosterhout.

MAAR wij zijn er ook voor iedere particuliere klant.

 

En natuurlijk richten wij ons ook op de zakelijke klant, maar NIET UITSLUITEND. Iedere consument uit Oosterhout en omgeving zoals Den Hout, Made, Dongen, Raamsdonksveer etc., is bij ons welkom. Zeg dus maar gewoon dat wij een  "old fashioned" postkantoor zijn voor iedereen. 

De zakelijke klant die een postbus heeft, of wil, kan bij ons terecht. Er staan ca 400 postbussen en er zijn er nog genoeg beschikbaar. Deze zakelijke klant koopt bij ons postzegels op rol van 100/200 stuks of boekjes met pakketzegels en aangetekend zegels. Tevens zijn wij ook beschikbaar voor het versturen van grote zakelijke mailingen zowel van brievenpost als van pakketten. Volledig aangeleverd met verzendformulieren dan hoeft u niet lang te wachten en krijgt u direct uw verzendbewijs. Alle post vóór 18.30 uur bij ons afgeleverd gaat die zelfde dag nog mee, onze afvoer is pas na sluitingstijd, dus na 18.30 uur. De laatste in Oosterhout en omgeving.

De consument heeft natuurlijk andere wensen, maar ook die helpen wij graag. Wij verkopen velletjes normale en speciale zegels. Maar wilt u één brief versturen dan kan dat ook.  Tevens verkopen wij verpakkings materiaal, verzendenveloppen en dozen. Maar ook leuke wenskaarten voor iedere gelegenheid.

Consumenten plakken graag zegels die horen bij de gelegenheid waarvoor de post bedoeld is, bv Geboorte, Liefde of Rouw zegels en als je iets naar het buitenland verstuurt is een Nederlandse icoon postzegel wel zo toepasselijk.

Verder doen we ook alle RDW handelingen, dus tenaamstelling, schorsing en uit de schorsing halen van motor voertuigen, aanhangers, caravans, tractoren etc. of het inschrijven of overschrijven van snelle motorboten. Uitsluitend indien u een Nederlandse ID kaart, paspoort of rijbewijs heeft. Anders moet u bij de RDW in bv RIjen zijn voor een RDW handeling.

We hebben ruime openingstijden: Ma - Vrij van 08.00 - 18.30 uur. Zaterdag en zondag gesloten